Ve beklenen sene geldi. 2024 yılı 20 yıllık yeni bir periyod, yeni bir enerji döngüsünü başlatıyor. Feng shui’de 3 ana döngü ve 9 periyod var ve enerjiler hareket halinde ama bu durum yıllık enerjiler dışındaki evinizdeki sabit yıldızları değiştirmez; onlar büyük bir tadilat yapmadığınız sürece sabittirler ancak bu seneden itibaren yapılan evler 9. Periyodun enerji dağılımına sahipler. Evinizde güncelleme yapmak kıymetli çünkü 9. Periyodla birlikte artık 9 yıldızı önemli.

 

Yıla kısaca bakarsak ejder ağaç su yılı değişken, şaşırtıcı, şok edici ve beklenmedik olaylara gebe. İnsanın şansını önemli derecede belirleyen bir faktör kendi çabasıdır. Bu sene duygularınıza sahip çıkın, kendinizi asla ihmal etmeyin ama kontrolsüz davranışlardan da uzak durun. Matrix düşüncelerinizi okur; ne istediğinize odaklanın, ağaç elementi tohumları ekmenizi, su bilginizi arttırmanız gerektiğini, toprak da sabırla beklemeniz gerektiğini gösteriyor, her tohum uygun zaman ve ortam geldiğinde yeşerir. Hayallerinizden vazgeçmeyin.

 

FENG SHUİ TAVSİYELERİ

GENEL BAKIŞ:

2024’te evinizin güneybatısı, doğusu ve kuzeyi inanılmaz güçlüler. Para, aşk ve yaratıcılık alanlarında gelişmek için bu mekanlarda zaman geçirin.

Batı, güney ve güneydoğu için dikkatli olun. Bu alanlar sağlık açısından riskli olabilir, kavga ve kazalara sebep olabilir. Bu alanları geliştirerek hayatınızı her alanda desteklemek için aşağıda paylaşacağım bazı basit tedavileri uygulayabilirsiniz.

Aşağıdaki dokuz feng shui tavsiyesi sekiz pusula yönü ve aynı zamanda merkez için ayrı tavsiyelerdir. Mümkün olan yerlerde tavsiye ettiğim elementleri kullanın, eğer element mümkün değilse o elemente denk gelen rengi kullanın.

 

EVİN YA DA OFİSİN MERKEZİ:

3 yıldızı merkezde. Merkezde kilitlidir yine de küçük bir tedavi uygulayın.

TEDAVİ: Merkeze kırmızı bir obje, mum koyun veya resim asın.

 

KUZEY SEKTÖRÜ:

8 yıldızı kuzeyde ve 2024’e kadar en pozitif yıldız. Bolluk ve bereket enerjisi getiriyor. Para hızla gelebilir, hızla da gidebilir.

ATEŞ elementi ile güçlendirin. Mumlar yakın, bir şömine, ateş resimleri ya da kırmızı renkler, sıcak pembe gibi renkler kullanın.

 

KUZEYBATI SEKTÖRÜ:

4 yıldızı kuzeybatıda. 4 yaratıcılığı, akademik yetenekleri ve romantizmi geliştirir. Bu sene Sui Po’da burada. Bu alanı temiz, ferah ve düzenli tutun. Pencereyi bol açın ve aydınlık tutun.

4 yıldızını güçlendirmek için su ekleyin, bir tas su, su figürü içeren sanat eserleri, cam bir vazo içerisine 4 bambu. En iyi renkler mavi ve siyah.

 

BATI SEKTÖRÜ:

5 yıldızı batıda önemli tedavi gerektirir. Eğer burası çok vakit geçirdiğiniz odalardan birindeyse salon, yatak odası gibi mutlaka tedavi kullanın. Bu sene burada çok fazla gürültü ve kazı yapmayın.

TEDAVİ: Metal veya altın sarısı metal eşyalarınızı asın. En iyi renkler altın ve gümüştür.

 

GÜNEYBATI SEKTÖRÜ:

9 yıldızı güneybatıda zenginlik, bolluk ve bereket getiriyor. En önemli, bolluk bereket enerjisi.

Yaşayan BİTKİLERLE ve suyla kuvvetlendirin. En iyi renk yeşil.

 

GÜNEY SEKTÖRÜ:

Bu sene kuzeydoğuda 7 yıldızı var, hırsızlık, mücadele, kaza, dava ihtimali artıyor, bu nedenle dikkatli olmalısınız. En iyisi bu yönü bu sene daha az kullanmanız.

TEDAVİ: Şeffaf su dolu bir vazo içerisinde 3 bambu kullanabilirsiniz.

 

GÜNEYDOĞU SEKTÖRÜ:

2 yıldızı güneydoğuda sağlığı zayıflatıyor.

TEDAVİ: Ağzı kesik doğal sarı renginde bir su kabağı veya metal eşyalarınızı yerleştirin.

 

DOĞU SEKTÖRÜ:

1 yıldızı doğuda. Sınavlarda ve kariyerde başarı getiriyor.

Bu alanı SU ile güçlendirin, su resimleri kullanabilirsiniz. En iyi renkler mavi ve siyah.

 

KUZEYDOĞU SEKTÖRÜ:

Kuzeydoğuda 6 yıldızı var, trafik kazası ve dava ihtimalini arttırıyor.

TEDAVİ: Bol su isteyen bitkilerinizi veya bol su içinde 3 bambunuzu buraya koyun. En iyi renkler koyu mavi ve koyu yeşil.

 

Müstakil bir evde oturuyorsanız bu sene evinizin güneydoğusunda toprak hareketi, kazı, tadilattan kaçının.

8 yönü telefonunuzdaki pusula uygulamasıyla bulabilirsiniz. Bu çalışma 2024 yılında sizi ve evinizi şifalandırsın, tüm sene kolaylıkla geçsin.

 

 

Sevgilerimle,

Sinem Oktay

 

 

 

 

SO © 2024 Her hakkı saklıdır. Sitedeki yazılar izinsiz ve kaynak belirtmeden başka yerde yayımlanamaz. Ancak yazıları yazar ismi ve kaynak belirterek ya da siteye link vererek paylaşabilirsiniz.