Bazen yeni bir insanla tanışırız, ne olduğunu bilmiyorum ama yanlış bir şey var hissi gelir. Bunun sebebi vücudumuzun yaydığı radyo frekansını diğer insanın algılaması ve o frekansla uyumlu olmamasıdır… bu ses dalgaları her nefes verişimizde sarf ettiğimiz her kelimede, düşüncemizde dalgasal olarak etrafınızdaki alanı etkiler… Diğer insanlar enerji alanınıza girdiğinde onların enerjisini hissedersiniz. Dowsing içimize aldıklarınızı dışa vurmanın bir yoludur… Aynı zamanda çok iyi bir bedensel şifa ve ev şifası yöntemi olan dowsing bugün birçok benzin, elektrik ve su şirketinin, serbest araştırmacı ve şifacıların kullandığı ve 8000 yıl öncesine dayanan bir sanattır. Antik çağlardan kalma mağara fesklerinde dowsing yapan insan resimleri bulunuyor. Dowsing hakkında basılan ilk kitap 16. yy’ da, 1933 yılında İngiltere’de British Society of Dowsers, 1961’de Amerika’da American Society of Dowsers kurulmuş.

Dowsing (çubukla maden arama)=Radiasthesia=Radyo=Radyal=Radyasyon’dan türemiştir. Radyal ses sinyallerinin kablosuz taşınması demek. Radyal ışın gibi, radyal enerji yayan… Çünkü etrafımızda gördüğümüz her şey aslında ses. Vücudumuz aslında hidrojen, oksijen, sodyum klorid ve bir miktarda rodyum, iridyum, platinyum, altın ve gümüş içeren bioelektrik, biokimyasal bir sistem. Dowsing’in nasıl yapıldığına gelirsek, bunun için üç farklı yöntem mevcut.

 

1. Pandül kullanarak:

Pandül soruları şu şekilde cevaplayabilir;
a. Evet, hayır ve belki soruları sorarak
b. Beş parmak yöntemi, her parmağa bir cevap atayarak
Her ikisi de çok pratik yöntemlerdir.

 

2. Beden kullanılarak (kinesiyoloji):

Kinesiyoloji bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntemdir. Soruları kendi bedeninize sorarsınız ve cevaptan emin olabilirsiniz. Şu şekillerde cevapları alabilirsiniz;
a. Öne arkaya eğilerek
b. Kol bastırma yöntemi (iki kişi gerekir)
c. Parmak bastırma yöntemiyle
d. Parmak parmak üstünde gezdirme yöntemiyle (çok sade ve kolaydır)
e. Göz kapatma yöntemi (araba kullanırken uygulanabilir)
ve zamanla hiçbir şey kullanmadan önsezebilmek…
Kendinize A’dan Z’ye her şeyi sorabilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz.

 

3. Bakır çubuk kullanarak:

Bakır çubuk profesyonel dowserların en çok kullandığı yöntemdir. Aslında pandül ve beden kullanma yöntemleriyle aynı prensiplere dayanır. İki farklı şekilde sorular sorulabilir;
a. İki bakır çubuğun açılıp kapanma yöntemini kullanarak
b. Bir bakır çubuğu döndürerek

Pandül kullanımında pandül önce temizlenmeli, su ile yıkanmalı, gün ışığına ve ay ışığına bırakılmalı ve niyet yüklenmelidir. Pandüle hangi alerjiye sahip olduğunuzu, bedeninizdeki ağrının nereden kaynaklandığını sorabilirsiniz. Başkasına ne hediye almanız gerektiğini veya kaybettiğiniz eşyanın nerede olduğunu sorabilirsiniz. Yeni bir ev seçerken, yeni bir eleman işe alırken, yatırım yaparken sorabilirsiniz. Hayat değiştiren seçeneklerde eş seçimi gibi tüm sorumluluğu sarkaca bırakmak yanlıştır. Diğer insanların özel alanına girmek ve soru sormak izin almadan yapılamaz.

 

Bakır çubuklarla evlerde son derece önemli olan ve gözardı edilen enerji taramaları yapabilirsiniz. Şunları tarayabilirsiniz;

1. Geopatik stres…(Yeraltı suları, folk çizgileri, çatlaklar, nem, toprak)

2. Hartmann ve Curry çizgileri… Normalde zararsız olan bu doğal çizgiler elektriğin keşfinden sonra zararlı hale geldi. Tedavi edilebiliyor. Bakır çubuklar ve halkalar kullanılarak…

3. Interference çizgileri.. Gridlerden kaynaklanmayan elektomanyetik radyasyon. Cep telefonu kuleleri vs…

4. Kişisel alanlar… Rahatsızlık veren kişisel alanlar. Daha önce yaşayanlar vs…

5. Pozitif, negatif enerji vorteksleri… Ley hatlarının kesişim noktaları. Ley hatları dünyanın doğal enerji hatları. Pozitif çok iyiyken, negatif çok zararlı. Metal halkayla tedavi edilebiliyor..

 

Tüm bunların beden üzerindeki etkileri pandülle çalışılabiliyor. Pandül ve bakır çubuklar bir şifacı olarak için ayrılmaz birer ikili, beden tekniği de sağlam bir dayanak.

 

Sevgilerimle…

 

 

 

 

 

SO © 2019 Her hakkı saklıdır. Sitedeki yazılar izinsiz ve kaynak belirtmeden başka yerde yayımlanamaz. Ancak yazıları yazar ismi ve kaynak belirterek ya da siteye link vererek paylaşabilirsiniz.